Met kwaliteit als uitgangspunt draagt Ernst & Young optimaal bij aan het succes van haar mensen en cliënten.

Bij haar eigen mensen door hen maximale ontplooiingskansen te bieden. En bij haar cliënten door hen te helpen bij het succesvol bereiken van doelen en het vervullen van ambities. Hierbij zijn de hoogst mogelijke normen ten aanzien van transparantie, integriteit én professionaliteit de kaders waarbinnen geopereerd wordt. Ernst & Young geeft haar cliënten toegevoegde waarde door hen te ondersteunen bij het verbeteren van de financiële prestaties, het helpen realiseren en vasthouden van groei en het bieden van inzicht in en het managen van risico's.

Kwaliteit boven alles. Bij Ernst & Young gaat kwaliteit boven alles; kwaliteit van mensen, systemen en dienstverlening. De specialisten van Ernst & Young creëren niet alleen vertrouwen maar staan ook garant voor die toegevoegde waarde bij cliënten. Ze vertalen de problematiek waar cliënten mee te maken hebben naar diensten die oplossingen kunnen bieden. Accountancy, fiscaal advies, juridisch advies en transaction advisory services zijn de vier pijlers van onze dienstverlening. Daarnaast biedt Ernst & Young haar cliënten ondersteuning op een aantal specifieke terreinen zoals: edp-audit, actuariële advisering, securitymanagement, forensische dienstverlening, beleidsonderzoek, human capital, vestigingsplaatsadvisering en op het gebied van de documentaire informatiesystemen. De juridische dienstverlening wordt verzorgd door Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen waarmee Ernst & Young Belastingadviseurs een strategische alliantie heeft en wat deel uitmaakt van de Europese samenwerking in EY Law Europe, een groot Europees advocatennetwerk.

De mensen van Ernst & Young vormen het fundament van de organisatie. Door te investeren in kennis en ontwikkeling van haar mensen is Ernst & Young in staat om topprestaties neer te zetten. Niet voor niets wordt Ernst & Young door studenten economie, rechten en bedrijfskunde als een van de meest aantrekkelijke werkgevers in Nederland beschouwd. De cultuur van Ernst & Young wordt gekenmerkt door verschillende waarden die de mensen met elkaar delen. Het zijn mensen met integriteit, respect en teamgeest, met energie, enthousiasme en de moed om te bouwen aan relaties die gebaseerd zijn op doen zoals het hoort. In Nederland werken 4.295 medewerkers verspreid over 29 vestigingen. Wereldwijd telt Ernst & Young 106.000 medewerkers verdeeld over 140 landen.

Ernst & Young is marktleider. Cliënten van Ernst & Young zijn multinationale ondernemingen, het grootbedrijf, het midden- en kleinbedrijf, overheid en non-profitinstellingen. Onze uitgebreide (internationale) kennisorganisatie waarborgt de waarde van de dienstverlening: in een specifieke markt, op een specifiek probleemveld en met specifieke vaktechnische kwaliteiten. Met een omzet in het boekjaar 2004-2005 van 606 miljoen Euro behoort Ernst & Young tot de marktleiders op haar gebied in Nederland. De wereldwijde omzet van Ernst & Young bedraagt 17 miljard US Dollar.


T : 010 406 88 88
F : 010 406 88 89
E : info@nl.ey.com
W : 

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner