Datum: (443 dagen oud)
Bedrijf:

RedLogic ontvangt Impact Business AwardHouten, 3 februari 2017 – Tijdens het jaarlijkse groei diner in Lage Vuursche heeft RedLogic B.V. uit Houten de Impact Business Award 2017 in ontvangst mogen nemen in de categorie IT dienstverlening.

Een deskundige jury onder voorzitterschap van Nyenrode Business University docent Bastiaan van den Noort heeft alle genomineerden beoordeeld op vernieuwend ondernemerschap, kwaliteit van  dienstverlening en gerealiseerde impact binnen en buiten het vakgebied.

In het juryrapport wordt vooral de manier geroemd waarop RedLogic zich in de afgelopen vijf jaar een prominente plaats heeft weten te veroveren binnen het IT dienstverleningslandschap. Met een heldere visie op het Software-Defined DataCenter begeeft RedLogic zich in de voorhoede van innovatieve IT bedrijven binnen Europa.

“Wij zijn zeer vereerd om deze Impact Business Award te mogen ontvangen,” zegt RedLogic Co-Founder Martijn Muijs. “Het geeft ons een bevestiging dat onderscheidend ondernemerschap loont, maar is vooral een verdienste van het gehele RedLogic team.”Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Alexander de Wit, marketing manager RedLogic. Tel. 030 2270555, e-mail: alexander.de.wit @ redlogic.nl.
Beeldmateriaal is beschikbaar op verzoek.