Datum: (451 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Marlies Dekkers stroomlijnt in- en verkoopproces met FlowFabric

Sterke groeiambitie vraagt om flexibele IT-systemenNijkerk, 26 januari 2017 Marlies Dekkers heeft in samenwerking met FlowFabric haar in- en verkoopproces sterk geoptimaliseerd en het serviceniveau naar haar klanten verder verhoogd. Om dit te bereiken heeft FlowFabric een etail-platform ontwikkeld. Dit platform zorgt ervoor dat de gehele orderafhandeling, van de bestelling tot en met levering en facturatie, nu is geautomatiseerd. Daarbij zorgt het platform voor een actueel en betrouwbaar inzicht in de volledige voorraadstatus en kunnen etail-organisaties eenvoudig worden aangesloten. Marlies Dekkers heeft een sterke groeiambitie en om die te verwezenlijken focust het lingeriemerk op het online kanaal, zowel voor B2B als de consument. Hierbij is een flexibel IT-systeem een vereiste.

Dynamische afhandeling order- en retourscenario’s
Omdat er problemen waren met synchronisaties die leidden tot hick-ups in het stock- en retourproces, besloot Marlies Dekkers haar etail-platform te optimaliseren. De belangrijkste eis was het realiseren van altijd en overal toegang hebben tot de juiste gegevens. Met de ordermanagementoplossing van FlowFabric kunnen volledige order- en retourscenario’s dynamisch worden afgehandeld. Alle orders gaan via deze oplossing richting het ERP-systeem. De basisinformatie van de artikelen komt uit het ERP, het productinformatiesysteem verrijkt deze informatie met tekst en beeld en voedt het B2B-portaal en de B2C-website. Alle flows lopen nu op de juiste manier.

“Uit ervaring wisten wij al dat FlowFabric geen ‘u vraagt, wij draaien’ mentaliteit heeft”, aldus Maarten de Wit, Operations manager bij Marlies Dekkers. “Dankzij hun specialistische kennis van de retailmarkt en best practises zijn onze experts echt verder geholpen. Daarbij werd met veel aandacht naar onze processen gekeken en zijn er waar nodig extra functionaliteiten op maat toegevoegd aan de oplossing. Met deze procesoptimalisatie- en automatisering hebben we onze toekomstbestendigheid verstevigd en zijn we klaar voor verdere groei. Ook ligt er nu een goede basis om onze nieuwe optimalisatieplannen te verwezenlijken.”

FlowFabric is erg blij met deze samenwerking. Business Development Manager René Tusveld hierover: “Het geeft energie om met zo’n ambitieus merk samen te werken. Wij willen zorgen voor de best mogelijke oplossing, zodat Marlies Dekkers alle plannen kan verwezenlijken. Ook zijn we nu al bezig met de stappen die het merk in de toekomst wil gaan zetten, zodat dit zo optimaal mogelijk gaat verlopen. Wij zijn er trots op dat wij zo kunnen bijdragen aan de groei van het bedrijf.”

---

Over FlowFabric
Organisaties barsten tegenwoordig van de data. FlowFabric ziet waar data stokt waar het zou moeten stromen. Door complexe processen te doorgronden en stroomlijnen helpt FlowFabric organisaties om hun data te laten renderen. De expert in ontwikkeling van applicaties sluit nauw aan bij de business en business doelstellingen van haar klanten. De combinatie van branchekennis en de inzet van het Mendix platform, maken FlowFabric een onderscheidende partij die altijd zorgt voor een effectief en agile proces. Dankzij FlowFabric is data meer dan informatie alleen. Waar data een ‘flow’ wordt, ontstaat inzicht, efficiëntie en flexibiliteit. FlowFabric heeft een bewezen trackrecord in retail, wholesale, bouw & installatie en service excellence. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: Van Bommel, Marlies Dekkers, BAM Infra, VolkerWessels Telecom, Etos en Bouwmaat, CED en Monuta.

Kijk voor meer informatie op de website: www.flowfabric.com, Linkedin en Twitter.

Meer informatie:
Marcommit
Pauline van Die
+31 (0)35-5822730
FlowFabric@marcommit.nl