Datum: (500 dagen oud)
Bedrijf:

Training Inspire Award gewonnen door Learning & Development Teleperformance BeneluxZoetermeer, 8 december 2016Teleperformance Benelux, wereldmarktleider in outsourced customer experience management, maakt vandaag bekend dat de afdeling Learning & Development de Training Inspire award gewonnen heeft in de categorie Best Training Initiative of the Year. Er waren tien landen genomineerd waarbij totaal vijf awards werden uitgereikt. Deze internationale prijs is in het leven geroepen om innovatieve filialen van Teleperformance te belonen voor hun inzet en het vermogen om door middel van training KPI’s te verbeteren.

De afdeling Learning & Development (L&D) heeft samen met bol.com een nieuwe “new hire” training ontwikkeld waarbij voor het eerst een training is opgezet door middel van modules. Hierdoor werd de training flexibel doordat er een combinatie gebruikt is van e-learnings en classroom trainingen. Verder wilde het Learning & Development team een interactieve training waarbij theorie en bootcamp gecombineerd konden worden. Na vier dagen classroom training krijgen de agents een bootcamp waarbij ze on-the-job training kregen met ondersteuning van de trainer. De gehele training is opgezet in samenwerking met de klant: bol.com. Maandenlang hebben Teleperformance trainers, service experts en het bol.com projectteam samengewerkt om een succesvolle training op te zetten. De resultaten zijn sterk verbeterde KPI’s op het gebied van Training Satisfaction, 33% vermindering van de trainingstijd, stijging klanttevredenheid en daling uitval trainees. Het toekennen van de award aan de afdeling Learning & Development van Teleperformance Benelux is dan ook de kers op de taart.

Over Teleperformance
Teleperformance is wereldwijd marktleider in de outsourcing van multichannel klantcontact en contactcenterdiensten. In de Benelux ondersteunt Teleperformance op innovatieve wijze tal van prominente merken met customer care, technische support, retentie, back office en incasso werkzaamheden in zowel de B2C als B2B markt. Dit doet Teleperformance niet alleen door middel van mail, telefoon en chat, maar ook door de integratie met social media. De kracht van Teleperformance komt voort uit een mix van wereldwijde best practices en lokale marktkennis. Hierdoor is Teleperformance in staat zeer effectieve, op de markt toegesneden innovatieve adviezen en oplossingen te bieden, met als doel de klanttevredenheid te verhogen en de kosten te minimaliseren.

Wereldwijd opereert Teleperformance in 65 landen met ruim 190.000 medewerkers. Teleperformance staat via haar partners in contact met 38% van de wereldbevolking.

Contact
Marketing & Sales
Patricia van Bergeijk
Tel: 0649251661
patricia.vanbergeijk@teleperformance.com