Datum: (588 dagen oud)
Bedrijf:

Triodor en CC4Skype B.V. verlengen contractVianen, 15 september 2016 – Triodor en CC4Skype B.V. hebben hun samenwerkingsovereenkomst met drie jaar verlengd tot eind 2019. De diensten die Triodor biedt op het gebied van softwareontwikkeling en de goede ervaringen tot nu toe hebben CC4Skype B.V. doen besluiten om het contract te verlengen. CC4Skype is dé Customer Care oplossing voor Skype for Business en deze samenwerking zorgt ervoor dat CC4Skype B.V. haar internationale ambities kan waarmaken en tegelijkertijd de kwaliteit en klanttevredenheid waarborgt.  

Sterke groei
De komende jaren voorziet CC4Skype B.V. een sterke groei. Om hier goed op in te spelen, is het van belang dat er een sterk ontwikkelteam achter de software zit. Marcel Reuvers, CEO van CC4Skype B.V.: “We hebben tot op heden zeer goede ervaringen met Triodor en hun software ontwikkelteams. Inmiddels zijn we met onze Customer Care oplossing operationeel in meerdere landen zoals Amerika, Canada, Duitsland, United Kingdom, Frankrijk, België en vanzelfsprekend Nederland. Met het oog op de groei de komende jaren en door de samenwerking met Triodor zijn we hier goed op voorbereid.”

Optimaliseren
“CC4Skype B.V. en Triodor werken continu samen aan het optimaliseren van de performance van de Customer Care oplossing voor Skype for Business. Wij zijn er trots op dat CC4Skype B.V. ons het vertrouwen schenkt om hier de komende jaren een vervolg aan te geven”, aldus Salih Cosgun, CEO.   

Links: drs. Ing Salih Hikmet Cosgun (Triodor), rechts: Marcel Reuvers (CC4Skype B.V.)
Links: drs. Ing Salih Hikmet Cosgun (Triodor), rechts: Marcel Reuvers (CC4Skype B.V.)

Over Triodor Software
Triodor Software biedt outsourcing en nearshoring diensten aan op het gebied van software development. Onze klanten kiezen ervoor om hun softwareontwikkeling aan ons uit te besteden vanwege de hoge kwaliteit die we bieden. Het uitbesteden vindt plaats zowel in de vorm van projecten als in dedicated teams. www.triodor.nl

Over CC4Skype
CC4Skype is een internationaal producent en leverancier van customer care software voor Skype for Business, met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Wij ontwikkelen onze software vanuit de beleving van organisaties en hun klanten. Wij hebben de overtuiging dat technologie altijd ondersteunend is aan bedrijfs- en communicatieprocessen. Ons gepassioneerde team staat klaar om u te adviseren, te begeleiden en bij te dragen aan uw succes! Onze oplossingen zijn zowel on premise als in de cloud beschikbaar. www.cc4skype.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

CC4Skype B.V. – Marcel Reuvers
E-mail: marcel.reuvers@cc4skype.com
Telefoonnummer: +31 (0)88 2 680 711
Of bezoek de website: www.cc4skype.com

Triodor Software – drs. Ing Salih Hikmet Cosgun
E-Mail: sh.cosgun@triodor.nl
Telefoon: +31 (0) 20 45 11 45 0
of bezoek de website: www.triodor.nl