Datum: (750 dagen oud)
Bedrijf:

Harbers ICT B.V. en CC4Skype B.V. bundelen krachtenVianen, 6 april 2016 – Harbers ICT B.V. en CC4Skype B.V. maken vandaag bekend een samenwerking aan te gaan voor het verder optimaliseren en professionaliseren van de testwerkzaamheden voor CC4Skype. CC4Skype is dé Customer Care oplossing voor Skype for Business.  Deze samenwerking zorgt ervoor dat CC4Skype B.V. haar internationale ambities kan waarmaken en tegelijkertijd de kwaliteit en klanttevredenheid waarborgt.  

Internationale interesse
Door sterke internationale interesse in de CC4Skype oplossing is er behoefte aan een verdere professionalisatie- en optimalisatieslag van de testwerkzaamheden. Marcel Reuvers, CEO van CC4Skype B.V.: “Een samenwerking met een specialist op dit gebied lag dan ook voor de hand. Harbers ICT heeft een klik met bedrijven waar IT een cruciale rol speelt. Hun jarenlange ervaring in high performance, bedrijfskritische en complexe oplossingen resulteert in een hoge klanttevredenheid en dat is precies waar CC4Skype B.V. naar op zoek was.”

De oplossing
Harbers ICT zorgt voor een zogenaamde ‘code-wasstraat’ vanuit de hybride Harbers ICT cloud. Per CC4Skype release (4 keer per jaar) worden hierin een aantal stappen doorlopen. Dit start met inchecken en review van de client- en servercode tot en met het volledig automatisch uitrollen van Skype for Business en CC4Skype en automatische testwerkzaamheden. Emiel Harbers, CTO  van Harbers ICT: “Door uitvoerige rapportages over de bevindingen zorgt Harbers ICT ervoor dat de nieuwste volledig geteste release zeer snel, betrouwbaar en schaalbaar beschikbaar komt; hoe uitdagend de ICT omgevingen van de CC4Skype klanten ook mogen zijn.


Van links naar rechts:
Michel Meuwszen (Harbers ICT), GertJan Coolen en Marcel Reuvers (CC4Skype B.V.) en Emiel Harbers (Harbers ICT)

Over Harbers ICT
Harbers ICT, opgericht in 1999 en gevestigd in Lichtenvoorde, biedt vanuit haar twee klasse-A datacenters van Equinix in Enschede en Zwolle full-service dienstverlening op het gebied van webhosting, applicatiehosting en outsourcing van kantooromgevingen.  We hebben ons gespecialiseerd in het hosten en het beheren van complexe en bedrijfskritische systemen. Afhankelijk van de beschikbaarheids- en beveiligingseisen van de klant, bieden we diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld test-, acceptatie- en uitwijkomgevingen. Harbers ICT is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer, beveiliging en backup van de systeem- en applicatieomgeving. www.harbersict.nl

Over CC4Skype
CC4Skype is een internationaal producent en leverancier van customer care software voor Skype for Business, met meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Wij ontwikkelen onze software vanuit de beleving van organisaties en hun klanten. Wij hebben de overtuiging dat technologie altijd ondersteunend is aan bedrijfs- en communicatieprocessen. Ons gepassioneerde team staat klaar om u te adviseren, te begeleiden en bij te dragen aan uw succes! Onze oplossingen zijn zowel on premise als in de cloud beschikbaar. www.cc4skype.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

CC4Skype B.V. - Anne-Meine Gramsma
E-mail: anne-meine.gramsma@cc4skype.com
Telefoonnummer: +31 (0)88 2 680 713
Of bezoek de website: www.cc4skype.com

Harbers ICT B.V. – Michel Meuwszen
E-Mail: m.meuwszen@harbersict.nl
Telefoon: +31 (0) 544 200001
of bezoek de website: www.harbersict.nl