TAG ARCHIEF VOOR: NEXT-GENERATION FIREWALL

Aartselaar (België), 16 november 2017 – Barracuda Networks komt met nieuwe public cloud-mogelijkheden voor de Barracuda Web Application Firewall en de..
Logo Barracuda Networks

Utrecht, 27 februari 2017 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in krachtig presterende oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat de TU Delft heeft..
Logo Fortinet

De FortiGate 3980E is de eerste appliance voor netwerkbeveiliging met een doorvoercapaciteit van een terabit per seconde; de FortiGate 7060E is op basis van de..
Logo Fortinet

De zomermaanden komen er weer aan. Wanneer de scholen hun deuren sluiten voor de zomervakantie begint de drukke periode voor het ICT beheer. Het valt door krimpende..
Logo BlackIP BV

Zoetermeer, 30 november 2015  – NewChannel maakt vandaag bekend dat zij per direct is benoemd tot value add distributeur van het gehele Sophos portfolio...
Logo NewChannel

Oosterhout, 9 november 2015 – Sophos introduceert met de Sophos Security Heartbeat™ in de Sophos XG-serie next-generation firewalls en UTM's de eerste..
Logo Sophos Benelux

7 Oktober 2015 – De W50 Next Generation firewall levert een ongeëvenaarde performance, is robuust, flexibel en beschikt over een zeer geavanceerde set aan..
Logo BlackIP BV

Ondanks de zichtbare verbeteringen in de Ghanese gezondheidszorg zijn er nog steeds grote zorgen op diverse gebieden, zoals het gebrek aan toegang tot de zorg in..
Logo SecureLink Nederland B.V.

WeSecure is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2014, waarbij bedrijven strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze..
Logo SecureLink Nederland B.V.

Amsterdam, 16 september 2014 – Met de introductie van ’s werelds eerste ‘threat focused’ Next-Generation Firewall (NGFW) verandert Cisco de manier..
Logo Cisco

Hoofddorp, 11 juni 2014 - ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen, introduceert zijn nieuwe Unified Security Gateway (USG)..
Logo ZyXEL

Hoofddorp, 8 mei 2014 - ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen, levert per 1 juni 2014 een nieuwe serie van zijn USG next generation..
Logo ZyXEL

Zoetermeer, 17 februari 2014 – Cyberoam, de succesvolle leverancier van Next-Generation en UTM firewall oplossingen heeft NewChannel aangesteld als National..
Logo NewChannel

Amsterdam, 12 februari 2014 – Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), specialist in beveiliging, lanceert de krachtigste next-generation firewall ooit: de PA-7050...
Logo Palo Alto Networks