TAG ARCHIEF VOOR: BUSINESS ANALYTICS
Bericht 1 t/m 10

Amsterdam, 1 juni 2017 – Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, is voor het derde jaar op rij de algehele leider..
Logo Pyramid Analytics


Amsterdam, 27 februari 2017 – Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, stelt technologieveteraan Paul Farmer aan als..
Logo Pyramid Analytics

Amsterdam, 20 december 2016 – Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, heeft een Dresner Advisory Services Technology..
Logo Pyramid Analytics

Amsterdam, 21 oktober 2016 – Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform voor bedrijven, kondigt aan het zijn..
Logo Pyramid Analytics

Amsterdam, 20 oktober 2016 – Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform voor bedrijven, kondigt aan dat BI Office meerdere..
Logo Pyramid Analytics

Op dinsdag 14 juni deelde Oracle Nederland haar ‘Excellence Awards 2015-2016’ uit, tijdens het Oracle Partner Event in Katwijk aan Zee. Qualogy ontving maar..
Logo Qualogy

Deze zomer hebben we 10 jaar Coney gevierd met ons team, Coney vrienden en onze relaties. We hebben teruggekeken en uiteraard ook vooruit gekeken! Het was ook de zomer..
Logo Coney

Business intelligence en analytics zijn van levensbelang voor de zakelijke markt. Op de kennissite AnalyticsToday.nl, die vandaag is gelanceerd, vinden bedrijven de..
Logo AnalyticsToday.nl

QNH Consulting, IT-dienstverlener en kennispartner, heeft een samenwerking gesloten met SAS, specialist op het gebied van Business Analytics. Het partnership richt zich..
Logo QNH