TAG ARCHIEF VOOR: DATAMANAGEMENT
Bericht 1 t/m 23

Amsterdam, 12 januari 2018 — Rubrik, expert in cloud-datamanagement, stelt Bertrand Yansouni aan als vice president Worldwide Channel. In deze rol leidt hij de..
Logo Rubrik

AMSTERDAM – De AVG vraagt om een multidisciplinaire benadering. Een combinatie van juridische expertise, de nieuwste datamanagementtechnieken en deskundigheid op..
Logo Nalanda Technology

UTRECHT/APELDOORN – Rubrik, specialist op het gebied van Cloud Data Management, heeft begin deze maand een partnership gesloten met ICT-Partners, advies- en..
Logo ICT-Partners

Onlangs won DMP de aanbesteding voor een nieuwe storage- en back-upomgeving van Hogeschool Windesheim. Inmiddels vierden beide organisaties de succesvolle oplevering van..
Logo DataManagement Professionals (DMP)


Amsterdam, 3 november 2016 – Datamanagementspecialist Relay42 en luchtvaartplatform EyeforTravel hebben gezamenlijk onderzoek gedaan onder 1.795 Britse consumenten..
Logo Relay42

DataManagement Professionals (DMP) uit Zeist is verantwoordelijk voor een wereldwijde primeur. DMP heeft namelijk als eerste bedrijf ter wereld de Commvault Service..
Logo DataManagement Professionals (DMP)

Het ICT informatiecentrum publiceert een gratis boekje over master data management (MDM). Master data management streeft de eenduidigheid na van de belangrijkste data in..
Logo ICT informatiecentrum

Brussel, 20 april 2016 - Human Inference, Europees marktleider op het gebied van Centraal Klantbeeld en datakwaliteitsoplossingen, kon op grote belangstelling rekenen bij..
Logo Human Inference B.V.

Amsterdam, 4 april 2016 – Teradata (NYSE: TDC), specialist op het gebied van data analytics en integrated marketing applications, kiest voor het Amsterdamse..
Logo Teradata Netherlands

Arnhem, 1 april 2016 – Human Inference, Europees marktleider op het gebied van datakwaliteit, viert deze maand met gepaste trots dertig jaar leiderschap in..
Logo Human Inference B.V.

Arnhem, vrijdag 22 januari- Human Inference, Europees marktleider op het gebied van datamanagement en datakwaliteit, luidde vorige week  tijdens de jaarlijkse..
Logo Human Inference B.V.

23 november, Utrecht – Voiceworks, ontwikkelaar en leverancier van innovatieve communicatiemiddelen voor de zakelijke markt, kiest voor een nieuwe datamanagement en..
Logo PROACT

Arnhem, 10 augustus 2015 ACSI heeft haar samenwerking met Human Inference, Europees marktleider op het gebied van Centraal Klantbeeld en datakwaliteitsoplossingen,..
Logo Human Inference B.V.

Arnhem, 4 augustus 2015 Met de release van MDM DataHub 7.10 levert Human Inference, onderdeel van Neopost en Europees marktleider op het gebied van datamanagement, een..
Logo Human Inference B.V.

Arnhem, 28-05-2015 De Nederlandse afdeling van de mensenrechtenorganisatie Amnesty International is een samenwerking aangegaan met Human Inference, onderdeel van Neopost..
Logo Human Inference B.V.

Zeist, 18 maart 2015 – Data Management Professsionals (DMP) in Zeist lanceert de DMP Backup Appliance. Met deze door DMP samengestelde en voorgeconfigureerde..
Logo DataManagement Professionals (DMP)

Amsterdam, 17 december 2014 – Bright Computing, leverancier van managementoplossin..
Logo Bright Computing BV

Nieuwe consultingdienst van CommVault helpt bedrijven van elke omvang met de ontwikkeling van een servicegerichte aanpak voor gegevensbeveiliging Klanten..
Logo CommVault

Arnhem, 4 september 2014 – Organisaties zijn tegenwoordig steeds beter in staat om informatie te zenden via een mix van kanalen, maar worstelen met het adequaat..
Logo Human Inference B.V.

Arnhem, 19 augustus 2014 – Gebrekkig datamanagement zorgt ervoor dat de uitvoering van e-commerce nog te wensen overlaat bij veel organisaties. Dat stelt Human..
Logo Human Inference B.V.

Hoofddorp, 14 april 2014 - Kroll Ontrack, leverancier van producten en diensten voor data recovery, datamanagement en e-discovery en Blancco, internationale aanbieder van..
Logo Kroll Ontrack

Netwerkbeveiliging specialist WeSecure heeft de data governance software van Varonis geleverd en geïmplementeerd bij Gemeente Heems..
Logo SecureLink Nederland B.V.