TAG ARCHIEF VOOR: IDENTITY EN ACCESS MANAGEMENT (IDM/IAM)

's-Hertogenbosch, 16 november 2017 – Bomgar, leider in enterprise-oplossingen voor secure access, maakt bekend dat haar virtuele remote support- en privileged..
Logo Bomgar

90% van de ICT-professionals is bezorgd over medewerkers die persoonlijke aanmeldingsgegevens ook voor werk gebruiken 62% van alle bedrijven voelt toenemende..
Logo Gemalto

Amsterdam, 15 november 2016 – Kaseya®, leverancier van IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, introduceert de nieuwste..
Logo Kaseya

Amsterdam, november 2016 – Declaratie app SRXP en identity managementtool Okta gaan een samenwerking aan. SRXP is Europees de eerste declaratiesoftware partij die..
Logo SRXP

Delft, 7 november, 2016 – RealOpen IT, IT-dienstverlener op het gebied van Identity & Access Management (IAM)-oplossingen, lanceert Modiam, de modulaire..
Logo RealOpen IT

Baarn, 25 oktober 2016 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration (IG&A), kondigt haar nieuwe data governance..
Logo Tools4ever BV

Amsterdam, 10 mei 2016 – Kaseya®, marktleider en aanbieder van complete IT-managementoplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en..
Logo Kaseya

Nunspeet/Baarn, 1 december 2015 – Softwareleveranciers Ultimo Software Solutions (bedrijfssoftware op het gebied van Facility, Maintenance & IT Service..
Logo Tools4ever BV

Rotterdam, 3 november 2015 – Stichting Pameijer, een Rotterdamse organisatie die mensen met psychische problematiek of een (lichte) verstandelijke beperking..
Logo Tools4ever BV

Amsterdam, 17 september 2015 – ‘Size doesn’t (really) matter’ bij de inzet van cloud. De omvang van een bedrijf is niet langer een voorspeller..
Logo Okta

Amsterdam, 27 juli 2015 – Het ontbreekt veel organisaties aan een vastomlijnd beleid met betrekking tot SaaS-applicaties. Dit blijkt uit onderzoek van Matrix42,..
Logo Matrix42

Baarn, 28 mei 2015 - Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), heeft haar nieuwste Single Sign-On module geïmplementeerd..
Logo Tools4ever BV

Amsterdam, 26 mei 2015 – Okta, een technologiebedrijf uit San Francisco dat zich richt op identity, security en mobility management, kondigt vandaag de opening van..
Logo Okta

Baarn, 9 december 2014 - Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), ondersteunt met haar Single Sign-On oplossing, E-SSOM,..
Logo Tools4ever BV

Baarn, 27 mei 2014 - Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), is met het product Enterprise Single Sign On Manager (E-SSOM)..
Logo Tools4ever BV

Breda, 16 mei  2014 – Op 21 mei vindt het jaarcongres Identity & Access Management plaats in Stadion de Galgenwaard in Utrecht. De editie van dit jaar kan..
Logo Heliview Conferences & Training BV

Baarn, 31 maart 2014 - Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), kan nu ook koppelen met mijnCaress, het elektronisch..
Logo Tools4ever BV

Baarn, 4 februari 2014 - Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), en Thinclientspecialist, onafhankelijke thin client..
Logo Tools4ever BV

Baarn, 23 januari 2014 – Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management (IdM/IAM), heeft in 2013 internationaal een omzetgroei van ruim..
Logo Tools4ever BV