TAG ARCHIEF VOOR: FOTOGRAFIE
Bericht 1 t/m 10

Eindhoven, 2 mei 2016 – Camerafabrikant Rollei lanceert een nieuwe reeks ronde filters. Met deze filters kunnen fotografen de beeldkwaliteit naar een hoger niveau..
Logo Rollei

Winnaars geselecteerd uit 230.103 inzendingen uit meer dan 186 landen  Beste single shots in 10 ‘Open’- en 3..
Logo Sony Nederland

Fotogeschenk.nl heeft haar assortiment uitgebreid met diverse fotofun artikelen. Zo is het nu mogelijk om naast wanddecoratie zoals foto op aluminium en canvas ook..
Logo Fotogeschenk.nl (B&V Media)

Eindhoven, 30 november 2015 – In 2016 wordt de fotografiemarkt gedomineerd door livestreaming, drones en smartphone-fotografie. Consumenten willen in toenemende..
Logo Rollei

De schoonheid van de grotten van Vatnajokull, een van de grootste gletsjers van Europa, wordt zichtbaar door zeer scherpe fotografie. De sensor..
Logo Sony Nederland

Amsterdam, 12 november 2015— Eyefi (www.eyefi.com), de wereldleider in digitale apps en diensten voor fotobeheer, heeft de OKDOTHIS (www.okdothis.com) app..
Logo Eyefi

Badhoevedorp, 13 augustus 2015 - De bijzondere Melkweg-foto met ruimtestation ISS die op dit moment wereldwijd veel aandacht krijgt, is gemaakt met de Sony..
Logo Sony Nederland

Extreem hoge ISO-gevoeligheid[1] van 50 tot 409.600 en ongekend dynamisch bereik 's Werelds eerste full-frame sensor die pixels volledig kan..
Logo Sony Nederland

Sneeuw kan voor een magisch gevoel zorgen. Wegen worden niet meer van perkjes en gras onderscheiden. Bomen en hekken gaan op in de omgeving. Alles ziet er even wit uit...
Logo Albelli

Amsterdam, 20 januari 2014 - Bijna dertig procent van de Nederlanders heeft de wens om ooit nog eens een eigen boek te maken. Bijna een kwart heeft dit als goede..
Logo Blurb