TAG ARCHIEF VOOR: SMARTPHONE
 
Bericht 1 t/m 25

Heerenveen, 13 februari 2018 - Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), marktleider in robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers die zijn..
Logo Zebra

Amsterdam – De Alcatel IDOL 5, het nieuwste lid van de Alcatel IDOL-familie die eerder dit jaar tijdens IFA werd aangekondigd, is vanaf vandaag verkrijgbaar in de..
Logo Alcatel (TCT Mobile Europe)

Houten, The Netherlands, 03 December 2017 - Bijna een derde van de Nederlanders met een smartphone heeft de Netflix-app op zijn mobiele toestel staan. Dat komt overeen..
Logo Telecompaper

Rotterdam, 30 november – Bijna 40% van alle smartphonegebruikers vindt dat zij hun telefoon te veel gebruikt. Vooral consumenten tussen 25 en 34 jaar storen zich..
Logo Deloitte

Amsterdam, 14 november 2017 – Bijna tweederde van de senior managers binnen de Nederlandse bedrijven is bang dat hun werknemers hun mobiele telefoon gebruiken om te..
Logo TomTom Telematics

Amstelveen, 13 november 2017 – De LG V30, het nieuwste vlaggenschip van LG Electronics, is vanaf begin december breed verkrijgbaar in Nederland. De losse..
Logo LG Electronics

In de zesdelige VPRO-reisserie Robo sapiens onderzoekt Jelle Brandt Corstius hoe kunstmatige intelligentie ons leven beïnvloedt en nog verder gaat veranderen. In de..
Logo VPRO

LONDEN – Razer introduceert de Razer Phone, een Android-smartphone die mobiel entertainment naar een hoger niveau brengt met nieuwste audiovisuele technologie en..
Logo Razer Europe

Diemen, 26 oktober 2017 – Verdwaald en ook nog eens een lege databundel? Ergens de weg vinden zonder toegang tot mobiele data is voor Nederlanders dé ultieme..
Logo Tele2 Nederland B.V.

HOORN, 9 oktober 2017 – MagnaVersum heeft zich afgelopen zaterdag officieel gepresenteerd als de nieuwe shirtsponsor van het juniorenteam van Rugby Club..
Logo MagnaVersum

Apeldoorn, 14 september 2017 - De technologie heeft niet stilgestaan, maar onze website ontwikkelingen wel, tot vandaag! Vol trots presenteert LetsGoDigital na 15 jaar..
Logo LetsGoDigital

Meer dan 2.2 miljoen AutoScout24 app-downloads in Nederland Smartphone inmiddels populairder dan desktop Rond etenstijd en EK-finale vrouwenvoetbal minder..
Logo AutoScout24


De nieuwe Nokia smartphones zijn vanaf vandaag te bestellen bij KPN en Telfort. KPN en Telfort zijn daarmee de enige providers in Ned..
Logo KPN

Utrecht, 25 april 2017 – Hoewel mensen beweren dat ze meer waarde hechten aan hun herinneringen dan enige andere vorm van gegevens die zijn opgeslagen op hun..
Logo Kaspersky Lab

Breda, 10 april 2017 – 43 procent van de zakelijke smartphones is een Apple iPhone, daarmee staat Apple op nummer één van meest gebruikte zakelijke..
Logo Computer Profile

Online winkelen via de smartphone neemt in 2016 verder toe in populariteit. Het aantal online aankopen waarbij gebruik wordt gemaakt van de smartphone, groeit met maar..
Logo Thuiswinkel.org

Almere, 9 maart 2017 – De smartphone is hard op weg het nummer één device voor sollicitaties te worden. Het aantal mobiele sollicitaties is in 2016..
Logo Neomax

24% van de Nederlandse stellen heeft wel eens ruzie gehad over het gebruik van de smartphone tijdens een belangrijke conversatie; 12% van de stellen heeft er..
Logo McAfee

Het Mobile World Congress in Barcelona heeft dit jaar als thema ‘Elemental’. De slogan is duidelijk – mobiele apparaten zijn een vaste waarde geworden..
Logo G Data Security

Door werknemers het recht te geven om buiten werktijd onbereikbaar te zijn, wil PvdA-lijsttrekker Asscher hen beschermen tegen werkstress. Steeds meer loopt werk- en..
Logo MKB-Nederland

Breda, 4 januari 2017 – Toshiba Electronics Europe GmbH Personal Storage Division heeft aangekondigd dat de CANVIO for Smartphone, een innovatief draagbaar..
Logo Toshiba

In het derde kwartaal van 2016 is het aantal online aankopen met een kwart gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In totaal werden er in Q3 41,65 miljoen..
Logo Thuiswinkel.org

Net als in voorgaande jaren voorziet de Nederlandse consument dat hij de komende jaren duidelijk meer online gaat kopen dan nu het geval is. Dit blijkt uit onderzoek van..
Logo ShoppingTomorrow

De tijd die we online doorbrengen verschuift steeds meer naar mobiel internet. Vooral de online tijd op de smartphone is sterk toegenomen ten opzichte van 2014. Twee jaar..
Logo SIDN