TAG ARCHIEF VOOR: LOGISTIEK
Bericht 1 t/m 23

Utrecht, 21 november 2017 – ISB Global, specialist in afval, recycling en het tegengaan van verspilling, heeft met het Low-Code platform OutSystems een geavanceerde..
Logo OutSystems

Investeringen in research & development, digitalisering van interne processen en een nieuwe generatie IT-oplossingen – allemaal gefinancierd uit de..
Logo AEB

Softwarebedrijf SendCloud uit Eindhoven heeft de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2017 gewonnen. SendCloud laat daarmee 33 andere kandidaten uit beide landen..
Logo DNHK (Duits-Nederlandse Handelskamer)

Nijhof-Wassink Groep, de koepelorganisatie voor een aantal toonaangevende bedrijven in de logistieke sector, werkt samen met IT-dienstverlener Previder voor het beheer en..
Logo Previder

Vacatures werden het afgelopen jaar veertig procent minder bekeken dan in jaar ervoor Vooral ervaren logistiek managers zijn moeilijk te vinden ..
Logo Indeed

Amersfoort, 24 augustus 2017 – Descartes Systems Group (Nasdaq: DSGX) (TSG: DSG), wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiek-intensieve..
Logo Descartes

Hype of actuele trend? Leiders in de vakgebieden logistiek, supply chain management, douane en export worden uitgenodigd om een online vragenlijst over agile..
Logo AEB

Mobiele apps wordt door 89,5 procent van de ondervraagden beschouwd als concurrentiefactor Gebruik hoofdzakelijk in transport management en voor technische..
Logo AEB

Delft, 3 November 2016 – E-mergo, Business Intelligence specialist en Elite Solution Provider van Qlik, en Starware, specialist in logistiek en warehouse management..
Logo E-mergo

Rotterdam, 24 mei 2016 – De sector Logistiek en Transport heeft te maken met veel veranderingen. Heisterkamp wilde de infrastructuur daarom schaalbaar..
Logo motion10

Amersfoort, 3 mei 2016 – Descartes Systems Group (Nasdaq: DSGX) (TSX: DSG), wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiekintensieve organisaties,..
Logo Descartes

Het ICT informatiecentrum heeft de uitgave ‘ICT in de logistieke sector’ gepubliceerd. Het boekje beschrijft de huidige stand van zaken en biedt actueel..
Logo ICT informatiecentrum

Dordrecht, 14 december 2015 – 2015 is een jaar geweest waarin de logistieke sector is uitgedaagd flexibel te opereren. Online shoppen is populairder dan ooit..
Logo Kewill

Ede, 30 november 2015 – CTB xRM heeft voor Vanderlande, wereldwijde marktleider in efficiënte logistieke automatiseringssystemen, de samenwerking met..
Logo CTB xRM

Utrecht, 6 november 2015 – Maar liefst 122 exposanten telt de beurs ICT & Logistiek dit jaar. Zij demonstreren een groot aantal innovatieve oplossingen op..
Logo Jaarbeurs

Utrecht, 29 oktober 2015 – Bezoekers van ICT & Logistiek, de vakbeurs voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten, kunnen vier dagen lang..
Logo Jaarbeurs

Een correcte classificatie van producten is cruciaal voor het berekenen van de juiste douanerechten. Wie niet de goede goederencodes aan producten toekent, loopt daarom..
Logo AEB

De Medea AXD is de nieuwste RFID uitvoering in de succesvolle Medea serie. Deze handterminal is voorzien van een groot Gorilla Glass 2 touchscreen en krachtige 1 Watt..
Logo Nordic ID

Utrecht, 1 oktober 2015 – Tijdens ICT & Logistiek, de vakbeurs voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten, presenteren verschillende..
Logo Jaarbeurs

Utrecht, 3 september 2015 – De inschrijving voor ICT & Logistiek is geopend. Deze vierdaagse vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is hét platform voor..
Logo Jaarbeurs

Bierbrouwerij Bavaria kiest voor samenwerking met ORTEC om de planning van de distributie- en serviceprocessen met één systeem te ondersteunen en te..
Logo ORTEC

Kledinggigant Petrol Industries greep de verhuizing naar haar nieuwe hoofdkantoor en 8.000 m2 tellend Europees distributiecentrum in Tilburg aan om tegelijkertijd de..
Logo it suits IT

UTRECHT, 1 september 2014 – De inschrijving voor ICT & Logistiek is geopend. Deze tweedaagse vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is hét platform voor..
Logo Jaarbeurs