TAG ARCHIEF VOOR: ONLINE AANKOPEN
Bericht 1 t/m 16

Online winkelen via de smartphone neemt in 2016 verder toe in populariteit. Het aantal online aankopen waarbij gebruik wordt gemaakt van de smartphone, groeit met maar..
Logo Thuiswinkel.org

Door gebrek aan cross-device-inzicht kennen retailers mogelijk verkeerde attributies toe aan 44 procent van hun transacties Conversieratio voor cross-device..
Logo Criteo

Nederlandse consumenten hebben in 2016 voor € 20,16 miljard euro uitgegeven bij webwinkels die online producten en/of diensten verkopen. De online bestedingen1..
Logo Thuiswinkel.org

Amsterdam, 15 december 2016 – Uit nieuw onderzoek van MarkMonitor®, marktleider op het gebied van online merkbescherming, blijkt dat 23 procent van de..
Logo MarkMonitor

DE BESTE ONLINE AANBIEDINGEN VOOR EEN BETAALBARE KERST Ome Jan houdt van mooie spullen, maar nog meer van scherpe prijzen. Daarom zoeken wij elke dag naar de beste..
Logo Ome Jan

In het derde kwartaal van 2016 is het aantal online aankopen met een kwart gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In totaal werden er in Q3 41,65 miljoen..
Logo Thuiswinkel.org

Amsterdam, 29 november 2016 – Adobe heeft de resultaten bekendgemaakt van het onderzoek naar online aankopen voor Black Friday en Thanksgiving Day in de VS. Online..
Logo Adobe

Net als in voorgaande jaren voorziet de Nederlandse consument dat hij de komende jaren duidelijk meer online gaat kopen dan nu het geval is. Dit blijkt uit onderzoek van..
Logo ShoppingTomorrow

Het betaallandschap is in het eerste half jaar van 2016 niet veel veranderd ten opzichte van vorig jaar. Net als in het eerste half jaar van 2015, betalen Nederlanders..
Logo Thuiswinkel.org

Amsterdam, 14 juli 2016 – Demandware®, Inc. (NYSE: DWRE), marktleider op het gebied van zakelijke cloud commerce-oplossingen, heeft vandaag de cijfers..
Logo Demandware

Nederlandse consumenten van 15 jaar en ouder hebben in het eerste kwartaal van 2016 voor € 4,89 miljard gewinkeld via websites, verdeeld over 40,82 miljoen online..
Logo Thuiswinkel.org

Nederlandse consumenten hebben in 2015 ruim 142 miljoen online aankopen gedaan voor een totaal van € 16,07 miljard. De online bestedingen laten hiermee een groei..
Logo Thuiswinkel.org

Amsterdam, 20 november 2015 - Demandware®, Inc. (NYSE: DWRE), marktleider op het gebied van cloud commerce-oplossingen, voorspelt dat tijdens de feestdagen..
Logo Demandware

Adobe (NASDAQ: ADBE) heeft de resultaten van het Digital Index Online Shopping Prediction 2015 bekendgemaakt. Adobe voorspelt dat in de maanden..
Logo Adobe

Bol.com introduceert Vandaag Ophalen; een nieuwe dienst die vandaag leveren betaalbaar en makkelijk maakt. Bol.com heeft er namelijk voor gezorgd dat online bestellingen..
Logo Bol.com b.v.

Nieuwegein, 27 februari 2014 –  30 procent van de mensen zegt online services te kopen waar ze nog nooit van hebben gehoord. Dat blijkt uit een online..
Logo Mozy