www.MarcommIT.nl  www.LVTPR.nl  www.EVENTIVE.nl  www.mavericktranslations.nl
Zoek in 75311 persberichten:
Zoek in 4684 bedrijfsprofielen:
Volg ons op Twitter:
<
Persberichten van 2 oktober (-3 d)
Helmond 1 oktober 2015 – Desk content marketing, het eerste softwarebedrijf van Nederlandse bodem met een totaal content marketingplatform, meldt dat Comfort Trends succesvol DESK als content management systeem voor Magento heeft geïmplementeerd. ComfortTrends is een dynamische en snelgroeiende thuiswinkel en biedt vele duizenden handige huishoudelijke en gezondheidsartikelen aan. Voordat Comfort Trends DESK in gebruik had, was het onderhouden van..

DESK · Product Informa.. · Digital Asset M.. · Magento · Content marketi.. · Implementatie
Na een uitgebreide periode van intensief onderzoek naar het beste systeem en de beste business partner om de processen van de verschillende juridische entiteiten binnen Brink Groep te ondersteunen heeft Brink Groep Pylades gevraagd de implementatie te  verzorgen van Dynamics CRM, Assistance PSA en SharePoint als document management oplossing. Naast de implementatie van de genoemde oplossingen zal er een integratie worden uitgevoerd met de financiële en HR applica..

Dynamics CRM · SharePoint · Documentmanagem.. · Microsoft Dynam.. · Overeenkomst
Almere, 1 oktober 2015 - IT Capital is een Nederlandse onderneming en vormt een groep van innovatieve bedrijven welke gespecialiseerd zijn in ICT, duurzaamheid en e-commerce. Binnen de cluster ICT breidt IT Capital fors uit door te investeren in de uitrol van duurzame Cloud diensten via een eigen, innovatief datacenter dat klimaat- en CO2 neutraal werkt. Niet alleen kunnen door significante energiebesparing, betaalbare en transparante ICT & clouddiensten aan..

Datacenter · Big data · Cloud · Duurzaam · Klimaatneutraal · CO2-uitstoot
‘s-Hertogenbosch, 2 oktober – Interconnect Services viert deze maand zijn 20-jarig jubileum. In die 20 jaar is niet alleen het IT- landschap sterk veranderd, ook Interconnect als bedrijf veranderde en ontwikkelde zich tot de grootste onafhankelijke leverancier van IT-infrastructuur in Nederland. In 1995 werd Interconnect door de broers Rob en Jeroen Stevens opgericht. Onder hun leiding is Interconnect uitgegroeid tot een professionele organisatie met 80..

Internet servic.. · Jubileum · Datacenter · Cloud · Connectiviteit · Groei
Arnhem, oktober 2015 – Icttrainingen.nl, dé IT-e-learningspecialist van Nederland, biedt ICT-organisaties en medewerkers vanaf vandaag  exclusief de mogelijkheid continu te bouwen aan hun kennis. Door onbeperkte toegang tot ICT-kennis en –trainingen, bouwt de ICT-er met dit concept een kennisfundament onder de ICT-afdeling, voor een vast bedrag per maand. Ondernemingen zijn voor hun dagelijks opereren afhankelijk van het goed functioneren van hun..

E-learning · Loopbaan · IT Kennisplatfo..
Geertruidenberg, 2 oktober 2015 – myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, heeft Seger Theuns benoemd tot algemeen directeur. Seger is al sinds 2009 betrokken bij myBrand en vervulde diverse managementrollen. In de rol van algemeen directeur richt hij zich op het verder uitbouwen van de kwalitatieve en kwantitatieve groei die myBrand de afgelopen tien jaar heeft doorgemaakt. Seger wil de volgende stap zetten met de organisatie en heeft de ambitie om de norm te..

Personalia
Gouda, 2 oktober 2015 - NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR) (www.netgear.com), een wereldwijd netwerkbedrijf dat innovatieve producten levert aan consumenten, bedrijven en dienstverleners, breidt de bekroonde ReadyNAS® 200 serie van Network Attached Storage (NAS) apparaten uit met nieuwe twee- en vier-poortsmodellen voor thuis- en thuiskantoornetwerken. Op basis van een quad-core 1,4 GHz ARM Cortex-processor, zetten de ReadyNAS 212 (RN212) en ReadyNAS 214 (RN214) een..

NAS · ReadyNAS · Storage
Hoofddorp, 2 oktober 2015 - De Nederlandse zzp-markt stevent af op één miljoen professionals. De groei is grotendeels te danken aan zzp’ers in de zakelijke dienstverlening, ook wel zelfstandig professionals (zp’ers) geheten. Ondanks dat de zelfstandig professional de opdracht die hij uitvoert voor zijn opdrachtgever gemiddeld waardeert met het cijfer 7,9, geeft 9 procent ook aan dat hij uitdaging mist in zijn opdracht. Dit blijkt uit de derde editie..

zelfstandige pr.. · ZZP
Nest Weave maakt rechtstreekse communicatie tussen apparaten mogelijk; Yale vindt het deurslot opnieuw uit met behulp van Nest Weave Ontwikkelaars kunnen Nest Cam gebruiken via de nieuwe camera-API; August, Mimo, Petnet, Philips Hue en Skybell lanceren de eerste integraties met Nest Cam Palo Alto, Californië, 1 oktober 2015 — Nest Labs, Inc. (www.nest.com), bedenker van the thoughtful home, kondigt vandaag een aantal updates aan van het Works with..

Connected Home
Amsterdam, 29 september - De nieuwe Toughpad 4K FZ-Y1 met Windows 8.1 Pro is 's werelds eerste 20-inch tablet met een 4K beeldscherm met UHD (Ultra-High-Definition) resolutie, ontworpen voor ontwikkelaars, architecten, fotografen, marketeers en verkopers. De draagbare, business-rugged tablet is ontworpen om grote A3-afbeeldingen uiterst gedetailleerd weer te geven en kan worden geleverd met de unieke nieuwe Panasonic Electronic Touch Pen. Het 20 inch scherm heeft een..

4K · Toughpad · Tablet · Windows 8.1
Digitale vaardigheid is volgens het Platform Onderwijs2032 een van de kernvaardigheden die leerlingen op school moeten leren. Dit voorstel staat in het Hoofdlijn advies dat de komende maand met het veld besproken wordt. Het Platform onderkent volgens Nederland ICT volledig terecht de belangrijke digitale ontwikkeling die zich momenteel voltrekt. Het onderwijs zal daar wat betreft Nederland ICT zo snel mogelijk op moeten inspelen. Het Platform stelt voor om digitale vaardig..

Onderwijs
In Nederland werkt 45 procent van de zakelijke professionals minimaal de helft van de week niet vanaf een vast kantoor, maar juist vanaf verschillende plekken. Ondanks dat dit percentage hoog lijkt, is het flexibel werken in de opkomende economieën, zoals Mexico en Brazilië, een stuk populairder. Respectievelijk 64 en 60 procent werkt daar minimaal 2,5 dag vanaf een andere locatie dan het vaste kantoor. De populariteit van flexibel werken in Nederland is te..

privé · Onderzoek
Vanaf vandaag kunnen klanten bij KPN terecht voor de Apple Watch in 13 verschillende varianten. Dat kan online via www.kpn.com/apple-watch of direct in de XL winkel in Amsterdam Duivendrecht. Komende weken komt de Apple Watch in steeds meer KPN winkels beschikbaar. Bovendien ontvangen bestaande KPN klanten €25,- extra korting op de aanschaf. De Apple Watch zal ook met €25,- korting te koop zijn voor klanten die vanaf vandaag een iPhone 6S of iPhone 6S Plus bij..

Apple Watch · Apple
Mobiel shoppen nog geen gemeengoed, maar de verwachtingen zijn hoog Sites die niet snel genoeg laden, lopen omzet mis Veiligheid één van de belangrijkste actoren bij online shoppen Amsterdam, 2 oktober 2015 - Bijna 40 procent van de Nederlanders verwacht dat online winkelen via een smartphone even snel of zelfs sneller gaat dan op een desktop of laptop. Dit blijkt uit onderzoek dat Akamai Technologies, wereldwijd leider in Content Delivery..

Onderzoek · Online uitgeven · Webshop · Content Deliver..
Op woensdag 5 november a.s. vindt de 11e editie plaats van Credit Expo, hét vakevenement op het gebied van credit management. Ook dit jaar is Credit Tools als Gold Partner verbonden aan dit evenement. Op standnummer 34 demonstreert Credit Tools de nieuwste ontwikkelingen in haar oplossingen. Daarnaast verzorgt zij om 13.30 uur in zaal 3 een presentatie waarin ‘integrated solutions’ centraal staan. “Sinds een groot aantal jaren zijn we als gold..

Gold Partner · Evenement
Consumentenonderzoek in meerdere landen onthult loyaliteitsvoordelen van goede klantenservice: bijna negentig procent van de consumenten zegt dat goede service hen een positiever gevoel geeft over het merk 81 procent “wil gewoon dat vragen beantwoord worden” Bijna een derde vindt zijn ervaring positiever als het bedrijf zijn klantgeschiedenis daar kent Bijna de helft wantrouwt wat er met zijn data gebeurt Amsterdam, 2 oktober 2015 –..

Onderzoek · Klantloyaliteit
Nieuwegein, 2 oktober 2015 Ordina maakt bekend dat zij de heer J.G.H.M. (Jan) Niessen voordraagt als commissaris. Hiertoe wordt op 16 november 2015 een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders bijeengeroepen. Johan van der Werf, voorzitter van de Raad van Commissarissen: "We zijn verheugd over de voorgestelde benoeming van Jan Niessen als commissaris bij Ordina. Met zijn bestuurlijke ervaring, kennis van processen om winstgevendheid en rendement te..

Personalia · Algemene Vergad..
Het gaat goed met BrandDeli, het vorig jaar gelanceerde mediabedrijf verantwoordelijk voor de reclameverkoop van merken van FOX International Channels, Discovery Networks Benelux en Viacom International Media Networks. Het kijkersaandeel van de zenders die BrandDeli vertegenwoordigt blijft maar doorstijgen. Over de eerste negen maanden van 2015 werd in het belangrijke primetime tijdvak een recordaandeel van 9,7% gerealiseerd, over de gehele dag is dit aandeel zelfs..

Groei
Delft, 1 oktober 2015 - Exact en LucaNet introduceren Exact Consolidation - Powered by LucaNet. Met deze oplossing bieden zij bedrijven die zowel nationaal als internationaal op meerdere locaties gevestigd zijn de mogelijkheid alle financiële systemen snel en eenvoudig te consolideren. Hierdoor krijgen bedrijven betrouwbaar en volledig inzicht in de resultaten van alle onderdelen en worden forecasts nauwkeuriger. Klanten van Exact die hier reeds gebruik van maken, zijn..

Exact
Wageningen, 1 oktober 2015 - Groupon gaat in zee met Whizpr, expert op het gebied van PR, contentcreatie en digital marketing. De activiteiten van Whizpr richten zich op het vergroten van de naamsbekendheid van Groupon als marktleider op het gebied van dealsites. Naast persrelaties en advies over content zal Whizpr zich bezighouden met het ontwikkelen van publiciteitscampagnes. Social media is hiervan een vast onderdeel.  De activiteiten zullen erop zijn gericht Groupon te positioneren als dé plek waar consumenten een breed scala aan..

Recente persberichten
Vrijdag 2 oktober 2015
Comfort Trends implementeert Magento met DESK als PIM/DAM systeem  Desk content market..
Brink Groep en Pylades sluiten overeenkomst voor de implementatie van Dynamics CRM en Assistance PSA, dé oplossin..  Pylades
IT Capital stapt in duurzame datacenters en breidt uit  Enterprise IT Solut..
Interconnect Services viert 20-jarig jubileum  Interconnect Servic..
ONBEPERKTE TOEGANG TOT KENNIS EN TRAININGEN VOOR ALLE ICT-ERS  Icttrainingen.nl
Seger Theuns benoemd tot algemeen directeur myBrand  myBrand
NETGEAR breidt ReadyNAS 200 serie uit met nieuwe twee-en vier-poortsmodellen  Netgear Benelux
Eén op de tien zzp’ers mist uitdaging in zijn opdracht  ZP Facts
Nest introduceert Nest Weave, en creëert zo het meest volledige ontwikkelingsplatform voor de connected home  Nest
WERELDPRIMEUR: NIEUWE PANASONIC 20-INCH TOUGHPAD HEEFT 4K BEELDSCHERM MET UHD  Koning en Hartman B..
Nederland ICT: Platform Onderwijs2032 kiest terecht voor digitale vaardigheid  Nederland ICT
Helft Nederlandse werknemers wil werk-privé balans verbeteren  Regus Nederland
KPN wordt official Apple Watch dealer  KPN N.V.
Onderzoek Akamai: Nederlandse consument wil vlotheid, veiligheid en video bij online shoppen  Akamai Technologies..
‘Integrated solutions’ staan bij Credit Tools centraal tijdens Credit Expo  Credit Tools B.V.
Onderzoek onder ruim 18.000 consumenten in negen landen onthult meningen over merkloyaliteit, servicepersonalisat..  Verint Netherlands
Ordina draagt Jan Niessen voor als commissaris  Ordina
Uitstekende resultaten BrandDeli na drie kwartalen 2015  BrandDeli
Exact en LucaNet bieden gezamenlijk financiële consolidatie voor bedrijven  Exact Software Nede..
Groupon kiest Whizpr voor PR in Nederland  Groupon Netherlands..

Donderdag 1 oktober (-4 d)
Sensus BPM App: Één BPM App voor Windows tablets en PC’s  Sensus-Methode
SAP Education gaat strategische samenwerking aan met Global Knowledge  Global Knowledge
Valid vereenvoudigt complexe migraties door partnership met Sharegate  Valid
Videocase SKO Flevoland en Veluwe: het kind centraal dankzij Office 365  ETTU
Roosterproces bij Stichting Anton Constandse volledig webbased met Aysist7 planningssoftware  Ayton bv
Mendix 6 luidt nieuw tijdperk van innovatie in voor de digitale onderneming  Mendix Technology B..
30 procent van IT-services in lijn met wat business vraagt  Telindus
Experts duiken in wereld van innovatieve ICT-oplossingen op ICT & Logistiek 2015  Jaarbeurs
Kennistekort ondermijnt economische kansen big data  Data Academie (DDMA..
Linux niet meer veilig voor DDoS-malware  Akamai Technologies..
KPN introduceert slimme beveiligingsoplossing voor thuis  KPN N.V.
ThinkingPhones benoemt Luca Lazzaron tot Senior Vice President of International Operations  ThinkingPhones
Widespace breidt Benelux-team uit  Widespace
Vector Fabrics introduceert Pareon Verify voor dynamische detectie van fouten in software  Vector Fabrics B.V.

Woensdag 30 september (-5 d)
Plus500 biedt CFD’s voor opties  Plus500
ASP4all Bitbrains wordt Solvinity  Solvinity
Customer Engagement Cloud Service van Interactive Intelligence nu beschikbaar in heel Europa  Interactive Intelli..
Doxis introduceert nieuw label; i-Beez.  i-Beez
devolo ontvangt ‘Excellent Protection’-waardering van AV-TEST  devolo Netherlands
Thinkwise beste Nederlandse deelnemer in RAD Race 2015  Thinkwise Software
Matrix42 en Mobylla sluiten partnership in enterprise mobility  Matrix42
Nieuw initiatief van Xerox helpt resellers om meer omzet te halen uit producten en services voor het MKB  Xerox
Social intranet Viadesk wordt bindende factor voor Noordoost-Friese gemeenten  Viadesk bv
Workday lanceert Workday Learning  Workday
Mkb kan meer profiteren van hosted voice en Unified Communications uit de cloud  Voiceworks B.V.
Notificare brengt gepersonaliseerde mobile marketing naar Emerce eDay  Notificare
Gøran Andersson treedt toe als Director of ISV Market Development Odin  Odin
Partners Credisoft en Credit Tools demonstreren credit management software tijdens Credit Expo België  Credit Tools B.V.
Cloudoplossing Unit4 Fiscaal Gemak voorzien van nieuwe functionaliteit  UNIT4
British Airways kiest voor Juniper Networks voor de bouw van een private cloud infrastructuur  Juniper Networks
eWeek haalt futurist Jason Silva naar Amsterdam  
Logi Circle brengt alle activiteiten thuis naar de smartphone  Logitech Benelux
Speel overal Minecraft met de nieuwe Gameband + Minecraft wearable  Now Computing

PR BUREAU VOOR ICT, TECHNOLOGIE EN HR
MediaProfiler

www.MarcommIT.nl  Uw banner hier?  Uw banner hier?  www.mavericktranslations.nl
© 2015 JM Internet    -    Over ons    -    Disclaimer