Moordrecht/Breda, mei 2014 Juzt zit als jeugdzorginstelling middenin de transitie, en is met onder andere de gemeenten in overleg over hoe deze het beste gerealiseerd..
Logo Ayton

Met trots introduceert Communicare CC4L, software voor intuïtief klantcontact en volledig ontwikkeld voor en geïntegreerd met Microsoft Lync®. Eenvoudig in..
Logo CC4Skype B.V.

Amsterdam, 20 mei 2014 – Een internationaal onderzoek dat door SDL (LSE: SDL) is gepubliceerd, laat zien dat generatie Y in Europa (leeftijdscategorie 18 tot 36)..
Logo SDL

Amsterdam, 20 mei 2014 – Nederland scoort met 35 procent van de kenniswerkers die een of meerdere dagen buiten de muren van het kantoor werken, lager dan gemiddeld..
Logo Steelcase B.V.

Hoofddorp, 20 mei 2014 – Advieskosten mogen niet langer verdisconteerd worden door middel van een provisie tussen de verzekeringsadviseur en de verzekeraar. Met dit..
Logo HeadFirst

Dordrecht, 20 mei 2014 – Kewill, marktleider in innovatieve software voor supply chain execution, heeft verbeteringen aangebracht aan het Kewill MOVE®..
Logo Kewill

Amsterdam, 20 mei – Koning & Hartman heeft onlangs Durabook toegevoegd aan haar portfolio. Deze leverancier van ruggedized laptops en tablets staat al 30 jaar..
Logo Koning & Hartman

Haarlem, 20 mei 2014 - EPiServer, wereldwijd toonaangevend softwareleverancier van oplossingen voor e-commerce en digital marketing, heeft vandaag de nieuwste release van..
Logo EPiServer

· Verbindt mensen, conversaties en data · Aantrekkelijke prijs; geschikt voor iedere werknemer Amsterdam, 20 mei 2014 - Cisco blijft werken om de..
Logo Cisco

Amsterdam, 20 mei 2014 - Marktplaats viert deze week haar 15-jarig bestaan. In 1999 werd het platform opgericht als digitaal prikbord voor tweedehands spullen. Inmiddels..
Logo Marktplaats B.V.

Hoge prestaties, flexibiliteit en gebruiksgemak in een betaalbare nieuwe draadloze controller met ondersteuning van de volledige productreeks van NETGEAR PROSAFE Managed..
Logo NETGEAR

Breda, 20 mei 2014  – Emerson Network Power, onderdeel van Emerson (NYSE: EMR) en wereldwijd toonaangevend in het optimaliseren van de beschikbaarheid,..
Logo Vertiv

Organisaties zijn zich steeds meer bewust dat het afstemmen van de planning en uitvoering van goederenstromen noodzakelijk is om de concurrentie voor te blijven. Dit..
Logo Cognizant

Amsterdam – 20 mei 2014 – OutSystems, aanbieder van het gelijknamige open ontwikkelplatform, maakt bekend dat Liberty Seguros, een dochteronderneming van..
Logo OutSystems