Gent, 13 mei 2014 - De BeNeLux-regio telt beloftevolle internet startups. De grootste uitdaging voor jonge ondernemingen is vaak een performante, betrouwbare..
Logo Combell Group NV

Bruiloften kunnen een bron van stress zijn voor singles. Voor hen betekent dit vaak een diner aan de ‘singlestafel’ of een (voor sommige pijnlijke)..
Logo PARSHIP.nl

Breukelen, 13 mei 2014 – Met de lancering van het Genuine Xerox Rewards-programma is het aanschaffen van verbruiksartikelen een stuk interessanter geworden. Dit..
Logo Xerox

Utrecht, 13 mei 2014 — Kronos, wereldwijd marktleider in oplossingen voor personeelsbeheer, kondigt aan dat de jaaromzet dit jaar de één miljard..
Logo KRONOS SYSTEMS BV

Utrecht, 13 mei 2014 – Eén van de belangrijkste voordelen van Software Defined Networking (SDN) is dat deze technologie IT-professionals de mogelijkheid..
Logo Telindus

De Meern, 13 mei 2014 - Cloud service provider e-Quest zocht naar een snelle en accurate manier om de capaciteit van haar infrastructuur – met name die van het..
Logo PQR B.V.

Amersfoort, 13 mei 2014 – EuroCloud Nederland houdt op 26 mei een bijeenkomst over de waarde van data in de cloud. De uitkomsten uit een eerdere roundtable over..
Logo EuroCloud Nederland

Amsterdam, 13 mei 2014 – In de Benelux worden de meeste mobiele aankopen (64 procent) gedaan met een iPad of iPhone, zo blijkt uit de jaarlijkse Zanox Mobile..
Logo ZANOX Benelux

BEEMSTER, 20140513 -- De zzp’er is het afgelopen jaar zakelijk veel actiever geworden op Facebook (+142%). Ondanks de flinke groei van zakelijk netwerk LinkedIn tot..
Logo ZZP Barometer

Het creëren van de best mogelijke muziekervaring in huis – dat is waar Sonos zich vanaf het begin op heeft gefocust. Software is de basis voor de producten die..
Logo Sonos

Hoofddorp, 13 mei 2014 – OKI Systems, toonaangevend specialist in innovatieve printoplossingen, introduceert vandaag het volledig nieuwe ‘Shinrai*..
Logo OKI Systems

Zaltbommel, 13 mei 2014 – Big Data gaat de zorg structureel veranderen. Maar voordat ziekenhuizen de vruchten hiervan plukken, zullen er fouten en missers worden..
Logo Royal Imtech N.V.

Delft, 13 mei 2014 – Rob van Veen (50), Commercieel Directeur van Draka Kabel, is de nieuwe voorzitter van de Federatie Elektrotechniek (Fedet). Fedet..
Logo Draka

Nieuwssamenvatting Oracle introduceert de technology-preview van een OpenStack®-distributie waarmee gebruikers van Oracle Linux en Oracle VM met open source..
Logo Oracle

QuaRijn heeft gekozen voor UNIT4 Cura ter ondersteuning van de administratieve- en zorgprocessen. De ouderenzorgorganisatie wil een efficiëntieslag doorvoeren en..
Logo UNIT4

ICT-dienstverlener ilionx heeft voor het Ronald McDonald Kinderfonds een interactief intranet-portaal gebouwd. Meer dan 75 vaste medewerkers en circa 1.600 vrijwilligers..
Logo ilionx

Iedere organisatie heeft te maken met het plannen van personeel, of het nu gaat om een bedrijf met veel of weinig medewerkers. Een optimale personeelsplanning draagt bij..
Logo Paralax B.V.

Webpagina’s die traag laden, pop-up vensters en spam: voor Nederlanders zijn het de drie grootste ergernissen op internet. Internetters in het midden van het land..
Logo Reggefiber

HyperX®, een divisie van Kingston Technology Company, Inc., de onafhankelijk wereldleider in geheugenproducten, introduceert een serie dual-channel kits voor de..
Logo Kingston Technology

Utrecht, 13 mei 2014 – Anaplan heeft in een Series D-investeringsronde een bedrag van 100 miljoen dollar opgehaald. De totale investering in het bedrijf is nu 150..
Logo Anaplan

SAP opent binnenkort in samenwerking met vooraanstaande universiteiten de eerste twee centra voor Big Data en innovatie. Academici en start-ups kunnen hier kennismaken..
Logo SAP

Amsterdam, 13 mei – Mitsubishi Electric heeft een nieuwe generatie frequentieregelaarsontwikkeld in de vorm van de FR-A800-serie. Hiermee wordt een uiterste..
Logo Koning & Hartman

Barendrecht - May 13, 2014 – ICT Automatisering (ICT) announces the launch of a new product for seamless integration of horizontal and vertical shop-floor and..
Logo ICT Group N.V.