Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en leveranciers.

In 1992 richtte Gerard Sanderink Centric op. De organisatie groeide uit tot één van de grootste IT-dienstverleners van de Benelux. Tien jaar na de oprichting zette Centric de eerste stappen over de grens. Eerst in België, later ook in Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Roemenië.

Centric heeft 5.000 medewerkers en boekte in 2012 een omzet van 525 miljoen euro met een netto bedrijfsresultaat van ruim 12 miljoen euro.


T : +31 182 64 80 00
F : +31 182 64 80 01
E : info@centric.eu
W : 

Centric op: facebook | twitter | linkedin | youtube

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner