Pyramid Analytics biedt professionals de tools die ze nodig hebben om data te analyseren en te monitoren, en om rapportages te maken, die snel en duidelijk inzicht geven in hun business. Honderdduizenden gebruikers bij zowel grote als kleine ondernemingen vertrouwen op Pyramid Analytics voor het - vol overtuiging - nemen en communiceren van gedegen beslissingen.

De belangrijkste suite van het bedrijf, BI Office, is een bedrijfsklaar analytics-platform met een snel presterende en geïntegreerde functionaliteit die het mogelijk maakt vertrouwelijke Business Intelligence (BI) content te self-serven en te delen. BI Office biedt snelle connectiviteit met nieuwe databronnen, on-the-fly datapreparatie en interactieve visualisaties via een intuïtieve en vertrouwde interface.

Pyramid Analytics combineert de eenvoud en agility die zakelijke en IT-gebruikers wensen, met enterprise-class beveiliging en governance die bedrijven nodig hebben. Via samenwerking en het delen van dashboards, rapportages en geavanceerde analytics - over afdelings- en bedrijfsgrenzen heen - met verschillende typen gebruikers en op welk device dan ook, kunnen klanten van Pyramid Analytics het bereik van BI-waarde en de gebruikersadoptie succesvol vergroten. De talentvolle teams van Pyramid Analytics zijn onder andere gevestigd in Amerika, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.


vcPyramid Analytics

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
KvK: 54054079


E : info@pyramidanalytics.com
W : 

Pyramid Analytics social media:

Laatste persberichten


Locatie en routeplanner