Bergler is hét aanspreekpunt voor het midden- en grootbedrijf in Nederland. U kunt bij ons terecht voor alle vraagstukken met betrekking tot software en infra-oplossingen, als mede online- en flex vraagstukken. Wij zijn een professionele full-service ICT-dienstverlener met vestigingen in Breda (hoofdkantoor) en Amsterdam.

Onze Labels:

BERGLER SOFTWARE SOLUTIONS
Informatie analyse, ontwerp, ontwikkeling, testen en hosten van maatwerk software. Expertises: Microsoft .Net, Agile, Scrum, MVC, WPF, Xamarin.

BERGLER INFRA SOLUTIONS
Bergler Infra Solutions richt zich als dienstverlener op advisering, ontwerp, implementatie, beheer en onderhoud van ICT infrastructuren voor het midden- en grootbedrijf, zowel in de cloud als on premis als in hybride vorm en het bieden van managed services.

BERGLER FLEX SOLUTIONS
Bergler Flex Solutions ontzorgt opdrachtgevers op transparante wijze bij het inlenen van professionals. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit het matchen en detacheren van ICT professionals en professionals op het snijvlak van ICT en business, contractmanagement, alsmede overname van het gehele inhuurproces.

BERGLER ONLINE SERVICES
Bergler Online Services ontwerpt, bouwt en onderhoudt onderscheidende websites op maat. Functioneel fraai en dynamisch doeltreffend. Websites en -applicaties én app’s van Bergler Online Services hebben één ding gemeen: rendement! Voor elke opdrachtgever uniek in structuur en vormgeving, maar altijd gebaseerd op duidelijke commerciële of organisatorische doelstellingen.


vcBezoekadres
Bergler

Minervum 7210
4817 ZJ Breda
KvK: 33183274

Postadres
Postbus 2180
4800 CD Breda


T : 076 – 572 02 00
E : info@bergler.nl
W : 

Bergler social media:

Laatste persberichten


Locatie en routeplanner