e-Spirit ondersteunt bedrijven in het ontsluiten van de waarde van hun digitale content en transformeert de manier waarop ze communiceren met klanten en werknemers. Het product FirstSpirit integreert alle systemen, applicaties, data en content die nodig is voor het ontwikkelen van nieuwe klantervaringen in een centrale content experience hub. Het biedt bedrijven de infrastructuur voor het beschikbaar stellen van grote hoeveelheden (gepersonaliseerde) content voor een groot aantal kanalen en touchpoints tijdens de customer journey waardoor klanten wereldwijd systematisch worden bereikt.

Met FirstSpirit, FirstSpirit Cloud en FirstSpirit Caas biedt e-Spirit gebruikers oplossingen voor het significant versnellen van de time-to-market van hun communicatieproducten en merken en voor het in real time uitrollen van digitale marketingactiviteiten naar specifieke doelgroepen.

e-Spirit is opgericht in 1999 en is onderdeel van de adesso Group. Het bedrijf heeft kantoren op zestien locaties in Duitsland, de Verenigde Staten, Groot Brittannië, Benelux, Oostenrijk en Zwitserland. Klanten zijn onder andere BASF, Bosch, Bidvast Deli XL, Commerzbank, L’Oreal Luxe, MAN, Media Saturn en Rijksportaal.


vce-Spirit

Stockholmer Allee 24
44269 Dortmund
Deutschland


T : +49 231 477 77 0
E : info@e-Spirit.com
W : 

e-Spirit social media:

Laatste persberichten


Locatie en routeplanner