G Data Security is een specialist in internetbeveiliging en een pionier op het gebied van virusbescherming. G Data ontwikkelde ruim 20 jaar geleden al zijn eerste antivirusprogramma. Geen enkele andere Europese beveiligingsleverancier heeft de afgelopen vijf jaar meer nationale en internationale testoverwinningen geboekt dan G Data. Zo won G Data in Nederland onder meer tests van de Consumentenbond (Beste Koop) en van computerblad PCM (Beste Koop en Beste Product).

Als kwaliteitsleider combineert G Data de beste beveiligingstechnologieën ter wereld in zijn producten. Voorbeelden hiervan zijn de DoubleScan-technologie met twee onafhankelijke virusscanners of de real time beveiliging van het OutbreakShield. De productportfolio van G Data Security omvat beveiligingsoplossingen voor eindgebruikers, middelgrote en grote ondernemingen.

G Data beveiligingsoplossingen zijn beschikbaar in de VS, Japan, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Canada, Polen, Korea, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije en Luxemburg. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Bochum (Duitsland).


vcG Data Security

Königsallee 178 b
44799 Bochum
Duitsland


T : +49 234 / 97 62 - 0
E : sales@gdata.de
W : 

G Data Security social media:

Laatste persberichten


Locatie en routeplanner