Bij TomTom (TOM2) is het onze missie om technologie zo eenvoudig in gebruik te maken dat iedereen meer kan bereiken. Wij hebben eenvoudig te gebruiken navigatieapparatuur gecreëerd, die miljoenen mensen helpt te komen waar zij heen willen. Vandaag de dag blijven we het complexe vereenvoudigen, waardoor we technologie voor iedereen bereikbaarder maken. We hebben vier klantgerichte businessunits: Consumer, Telematics, Automotive en Licensing.

We maken eenvoudig te gebruiken navigatieapparatuur, sporthorloges en actiecamera’s voor consumenten. We stellen bedrijven met voertuigen in staat de wagenparkefficiëntie gemakkelijker te beheren en te verbeteren en tegelijkertijd de algehele bedrijfsprestaties te vergroten met onze Telematics-oplossingen. We bieden ook een wereldwijd toonaangevend platform met realtime kaarten dat de drijvende kracht is achter innovatieve locatie-gebaseerde diensten en automatisch rijden dichterbij brengt voor de automotive sector.

We zijn opgericht in 1991 en hebben ons hoofdkantoor in Amsterdam. Wereldwijd hebben we 4.200 werknemers en we verkopen onze producten in meer dan 46 landen.


vcTomTom

De Ruyterkade 154
1011 AC Amsterdam


T : +31 (0)20 757 5000
W : 

TomTom social media:

Laatste persberichten


Locatie en routeplanner